Kategorie

Magnetický předřadník Maxibright Compact - Magneticko/Digitální - 600W Zobrazit v plné velikosti

Magnetický předřadník Maxibright Compact - Magneticko/Digitální - 600W

Magnetický předřadník Maxibright Compact s inteligentním digitálním zapalovačem je revolucí mezi předřadníky, který poskytuje mimořádně efektivní světelný výkon s nízkými teplotami  předřadníku.

Více informací

MBCOMP600W

Dostupnost: do 14 dnů

0.000000 kg

2 899 Kč

Zakoupením tohoto produktu získáte až 96 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 96 bodů , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 20 Kč.


Maxibright Compact HID power pack používá pouze ty nejkvalitnější komponenty pro vynikající výkon s očekávanou životností 10 let. Použity jsou součástky od výrobce Venture Lighting a Layrton, kteří se soustředí na konkrétní bezpečnostních normy ve Velké Británii a EU, tot je zárukou pro bezpečné a spolehlivé použití s jakýmikoli HID osvětleními.

Maxibright Compact power pack je vytvořen tak aby vyhovoval pro každé využití jak pro hobby nadšence až pro profesionální zahradní přisvicování.

Všechny předřadníky, jsou montovatelné na zeď pro bezpečné použití ve vlhkém prostředí.

Nízká teplota pro delší životnost

To, co definuje Maxibright Compact od jiných předřadníků je jedinečná stavba konstrukce. Po výrobním procesu je předřadníková jednotka uzavřena v pevném plastovém pouzdře a zalita do pryskyřice. Tato pryskyřice se používá také v ropném a petrochemickém průmyslu pro své vynikající vlastnoti a to odvod tepla. Maxibright Compact využívá pryskyřice pro odvod tepla z komponent dále skrz povrch. Výsledkem je, že Maxibright Compact výrazně snižuje vnitřní teplotu ve srovnání s jinými předřadníky. Tento způsob zapouzdření poskytuje maximální ochranu, která vám zajistí delší životnost komponentů a lepší elektrické provozní vlastnosti.
 
 

Precizní zpracování vinuté cívky

Všechny Maxibright předřadníky mají přesné vynutí cívek, aby poskytovali nejlepší možnou tepelnou a elektrickou odolnost. Každá cívka je navinuta na drážkovaný izolační materiál s maximální přesností, což zajišťuje aby každé otočení drátu bylo přesně umístěno. Každá cívka disponuje vyšším stupněm vynutí navíjecího drátu, což vede k dalšímu zvýšení výkonu a spolehlivosti.
 
 

Digitální zapalovač s inteligencí

Všechny předřadníky Maxibright Compact jsou opatřeny inteligentním časovaným digitálním zapalovačem, navrženým pro univerzální provoz. Na rozdíl od běžných roznětek, tyto neodebírají ani jeden watt výkonu navíc, ani nezvyšují vnitřní teplotu. To prodlužuje životnost, snižuje nároky na údržbu a hlavně je energeticky úspornější.

Digitální zapalovač byl navržen tak, aby minimalizoval zátěžové rázy na všechny součásti obvodu, produkují minimální vysokofrekvenční rušení a mají vysoce účinnou metodu hot re-Strike (opětovného startu, např. při chvilkovém výpadku proudu). Zapalovač vyšle na začátku 5 sekundový pulzní cyklus, který ověří připravenost výbojky. V případě neúspěchu bude jednotka automaticky zastavena na 1 minutu před opakováním pulsního cyklu. Tento proces pokračuje, dokud výbojka nebude připravena k rozsvícení. Jednominutová přestávka umožňuje odpočinout jak samotnému předřadníku tak i výbojce, chrání tím všechny obvody a komponenty a výsledkem je rychlejší "horký restart".
Časovací obvod je také dostatečně inteligentní, aby rozlišil mezi přepnutím světelného cyklu a přerušením přívodu elektrické energie.

  • Očekávaná doba výdrže 10 let
  • Tichý chod s chladnějším provozem
  • Uzavřený digitální SmartTM zapalovač
  • Přesné vinutá cívka předřadníku s 3 letou zárukou
  • Montovatelný na zeď 
  • Pevné pouzdro s rukojetí
  • Výplň z pryskyřice pro delší životnost
  • Jak pro sodíkové tak halogenidové výbojky

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Nevíte si rady?

Zeptejte se nás, poradíme Vám od 9:30 do 17:00.

Telefon:+420 774 930 697

Napište nám.