Kategorie

PLAGRON Batmix Zobrazit v plné velikosti

PLAGRON Batmix

Plagron Bat-mix je vyrobený z vybraných druhů rašeliny, s přídavkem vláken a perlitu. Substrát je velmi lehký a vzdušný, obsahuje vysoké množství bio-humusu. Hlavní živinou v Bat-mixu je Bat-guano.

Více informací

  • 25L
  • 50L

Dostupnost: do 3 dnů

0.000000 kg

285 Kč

Zakoupením tohoto produktu získáte až 15 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 15 bodů , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 3 Kč.


10 dalších produktů ve stejné kategorii:

Pěstební substrát Plagron - Batmix (Bat-mix)

Pěstování s cílem nejlepší chuti a vůně díky 100% BIO - zcela organický. Skládá se z nejlepších, pečlivě vybraných druhů rašeliny. Přidáním různých druhů vláken a perlitu se dosahuje lehkosti a okysličení, které lze nalézt pouze u kvalitního substrátu Plagron. Dostatečné množství jedinečného vermikompostu Plagron zajišťuje vitální růst rostlin a zlepšenou schopnost zachycování vody. Hlavní výživnou složkou v Batmixu je netopýří trus (Bat Guano).

Netopýří trus má vysoký obsah fosforu a draslíku a zaručuje dostatek růstu. Bat Guano je do Batmix přidáván z přísně kontrolovaných podmínek. Batmix obsahuje dostatek živin, které pokryjí všechny potřeby rostliny během celého růstového cyklu. Během prvních 6 týdnů nepřidávejte žádná další hnojiva. Před použitím dobře zalijte, tak aby voda prosakovala. Fosfor a kdraslík navíc z přidaného netopýřího trusu

  • Zlepšuje aroma a chuť
  • Kompletní hnojení alespoň na 6 týdnů
  • Bohatý květ
  • Podporuje odolnost
  • Fosfor a draslík navíc z přidaného netopýřího trusu
 
Použití a dávkování:

Před použitím omyj vodou, aby se zcela vypláchly rychle vstřebatelné živiny. Asi po 6 týdnech je nutné další hnojivo - podle stavu plodiny.

Složení:
Bílá rašelina, černá rašelina, vláknité rašeliny, perlit, vemikompost, Bat Guano. 40Kg/m3 organická NPK hnojiva (3-15-4)  
pH 6,5 - 7,5
EC 2,0 - 2,5

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Nevíte si rady?

Zeptejte se nás, poradíme Vám od 9:30 do 17:00.

Telefon:+420 774 930 697

Napište nám.