Kategorie

Sunflower Trimmer - elektrický střihač Zobrazit v plné velikosti

Sunflower Trimmer - elektrický střihač

Profesionální elektrický stříhací přístroj. Vyroben z nerezové oceli a eloxovaných hliníkových profilů. Konstrukce přístroje zaručuje dlouhou životnost a snadné čištění. Záruka od výrobce na 5 let.

Více informací

SUNTRIM

Dostupnost: do 3 dnů

10.300000 kg

16 999 Kč

Zakoupením tohoto produktu získáte až 566 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 566 bodů , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 114 Kč.


2 dalších produktů ve stejné kategorii:

Profesionální elektrický střihač Sunflower Trimmer je vyroben z kvalitní nerez oceli a eloxovaného hliníku. Konstrukce zajišťuje skvělé výsledky, vysokou odolnost a jednoduchou údržbu a čištění. Pracovní stůl lze mechanicky vyrovnat díky nastavitelným nohám. Poloautomatický přístroj včetně obalu, tašky, kabeláže a spojnic pro podtlakový odtah.

Jeho hlavní předností je ideální velikost otvorů v mřížce při zachování silného podtlaku. Tím je zaručena vysoká efektivita stříhání a velká úspora času. Přístroj je navržen pro spolupráci s běžnými vysavači, jejichž síla postačuje pro kvalitní podtlak.

Okolo břitu je umístěn nerezový prstenec, který tvoří boční stěny stříhací komory a zároveň chrání ostatní části přístroje před znečištěním. Celý přístroj stojí na stavitelných silentblocích. Přístroj se spouští z přední strany tlačítkem ON/OFF. Z pravé strany je umístěn konektor pro připojení napájení.

Sunflower Trimmer je velmi rychlý, přesný a spolehlivý přístroj na stříhání biomasy. Před použitím si důkladně prostudujte manuál. Vyrobeno a složeno v ČR, s českým motorem a německými komponenty. Výrobce garantuje 5 let záruku při splnění záručních podmínek uvedených v návodu!

Rozměry: 35x33x22 cm
Hmotnost: 10,1kg
Výkon motoru: 100W

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Nevíte si rady?

Zeptejte se nás, poradíme Vám od 9:30 do 17:00.

Telefon:+420 774 930 697

Napište nám.